PLEXIPAVE – Det eneste dekket som beviselig tåler det harde norske klimaet!

Våre sportsdekker er de beste dekkene på markedet. Vi leverer hardcourt- og softcourt tennisdekker, samt flerbruksdekker. Plexipavesystemet er utviklet gjennom snart 40 års teknologiske fremskrittinnen akryliske sportsdekker. Våre kjemikere og teknikere er velkjent for sine innovative egenskaper ogproblemløserekspertise.

Plexipave tennisdekker er internasjonalt anerkjent for sin eksepsjonelle holdbarhet. De blir benyttet av Australian Open, samt av majoriteten av alle ATP, WTA og Davis Cup turneringer. Dekkene er ekstremt slitesterke, enkle å vedlikeholde og har overlegen fargeektehet. Plexipave er 100% akrylisk lateks som utformes til å legges over betong eller asfalt.

Plexipave sportsdekker benytter resirkulerte og postindustrielle komponenter i alle formlene. Dette produksjonsvalget begrenser utnyttelsen av petroleum- og skogsressurser. Plexicushion inneholder 16,5% av postindustrielle eller resirkulerte produkter.

3337532

The Plexipave System – World Leading Composite Sports Surface

Plexipave malingssystem gir slitesterke, hurtigtørkendev overflater med sterk fargeektehet mot ultrafiolette stråler. Plexipave dekker er av høy kvalitet og er ideelle både som tennis- og flerbruksdekker. Dekkene er sklisikre, gir jevn sprett oggir lik friksjon over hele banen. Malingssystemet er vannbaserte og miljøvennlig. Alle Plexipaveprodukter tilfredstiller krav til brannsikkerhet. Dette toppdekket holder struktur og spillbarhet i opp til 7 år før ny overflatebehandling er nødvendig.

Plexipaves unike og, patenterte sammensetting av toppmaling gir dekket en levetid på friksjon og slitestyrke som gir deg tygghet I valget mot de konkurrerende systemer. I stor grad benytter andre seg av å blande sand inn i malingen. Plexipave toppdekke kan leveres i ti forskjellige farger.

Plexicushionsystemet kombinerer Plexipaves malingssystems holdbarhet, sklisikkerhet og jevne ballstuss med en ekstrem god støtdemping gjennom en patentert spesialblanding av lateks, rågummi og plastikk. Resultatet blir et sklisikkert dekke som besvarer kroppens bevegelser og reduserer kroppsstøt og muskeltretthet i spillerens ben, ankler og føtter. Dekkene Plexipave Prestige, Plexipave Prestige de Luxeog Plexipave Competion blir alle levert med det unike Plexicushionsystemet.

Building your own court?
How to prepare the surface
Caring for your court

6511885