Firmaet

Sportsconcept Entreprenør AS er Norges største leverandør av tennisbaner. Vi har over 28 års erfaring, og har lagt mer enn 430 baner over hele landet. Vi legger baner både for klubber og private. Av privatbaner i Norge så er over 90% lagt med Plexipave. Vår solide erfaring, unike kompetanse og gode referanser har gjort oss til den ledende aktøren i bransjen.

Sportsconcept Entreprenør AS er dedikert til å legge kvalitetsdekker med enestående produktsupport. Vi benytter kun de beste materialer som beviselig tåler det norske klimaet. Derfor har vi også holdt oss til den samme produsenten i alle disse årene.

Vi tilbyr skreddersydde løsninger til privatkunde, idrettsklubb, eller offentlige institusjoner. Vi påtar oss delenterpriser eller totalentrepriser fra prosjektering til ferdigstillelse.

Produktene

Sportsconcept Entreprenør AS er eksklusiv leverandør av Plexipave og DecoTurf sportsdekker i Norge. Dekkene produseres av det amerikanske firmaet California Sport Surfaces som er verdens største produsent av tennisbaner med mer enn 70% andel av verdensmarkedet.

Plexipave og DecoTurf sportsdekker er internasjonalt anerkjent for sin eksepsjonelle holdbarhet. Plexipave benyttes av Australian Open. DecoTurf av US Open. Samt majoriteten av alle ATP, WTA og Davis Cup turneringer. Dekkene er slitesterke, enkle å vedlikeholde og har optimal fargeektehet. Systemene, som er godkjent av ITF på alle plan, er utviklet gjennom mange års samarbeid mellom ITF og California Sport Surface.

Menneskene

Christian B. Andersen
Eier
christian@sports-concept.no
Tlf: +47 41 21 90 12

Siviløkonom. Eier og daglig leder av Sportsconcept Entreprenør AS

 

Lucaz Llapies
Sjefsinstalatør
Tlf: +47 902 47 043‬